Beste leden van Groei en Bloei Breda,

Dit jaar organiseren wij, Lia Klijs en Rina Martens, voor Groei & Bloei afdeling Breda in 2021 weer een tweedaagse tuinreis. De reis gaat naar prachtige tuinen in Utrecht en midden- en west Gelderland. Gelderland levert je niet alleen mooie streken, maar ook mooie tuinen die in het najaar prachtig zijn met vele soorten (dan verkleurende) hortensia’s, asters, rudbeckia’s, zonnehoeden etc. en natuurlijk grassen.  Het programma is voor een belangrijk deel mee opgezet door Mathilde Marijnissen, die echter helaas dit jaar in september andere plannen heeft.  Uit de inschrijvingen van vorig jaar hebben zich al ca. 30 tuinliefhebbers aangemeld.

Vanaf nu wordt ook voor andere leden van Groei en Bloei de mogelijkheid geopend om zich aan te gaan melden. Dit jaar willen we een 52 persoons bus vullen tot maximaal 40 personen, dit zou volgens de richtlijnen niet hoeven maar het voelt waarschijnlijk prettiger als er wat meer ruimte is. Iedereen die alléén inschrijft kan, als je dat wilt, ook alleen zitten. Er kunnen dus nog wat meer mensen mee, maar VOL is VOL!

We hopen daarmee tot een mooi aantal deelnemers te kunnen komen. Alle voorbereidingen zijn inmiddels klaar en gelukkig zien we dat de versoepelingen rondom corona zich in rap tempo ontwikkelen. Op het moment dat we gaan vertrekken zal iedereen gevaccineerd zijn en denken we volgens de dan geldende maatregelen de reis coronaproof te kunnen aanbieden. Iedereen hoopt natuurlijk zoals Dhr. de Jonge dat er op dat moment geen maatregelen meer nodig zijn, maar daar kunnen we helaas niet zeker van zijn.

In de link het geplande programma en het inschrijfformulier met de informatie van de reis.

Link naar programma

Link naar inschrijfformulier

Als organisatoren van deze reis maken we afspraken met o.a. hotel en busvervoer. Daarbij is het voor u als deelnemers van belang te weten dat we na half juli het hotel niet meer kunnen annuleren zonder kosten. Vanaf dat moment zullen kosten van het hotel betaald moeten worden, als de reis om wat voor reden dan ook niet door kan gaan. De busmaatschappij is zo flexibel dat mogelijke annulering tot 2 weken voor vertrek mogelijk is. Dus dat risico is zeer beperkt. Voor annulering hotel moet u dan denken aan een bedrag van 100 Euro pp voor een 2 persoonskamer en 147,50 voor een 1 persoons kamer. Wij hebben dan geen andere mogelijkheid dan deze kosten aan u door te berekenen. Dit willen we hiermee graag vóóraf aan u duidelijk maken, dat dit risico er is mocht de reis onverhoopt niet door kunnen gaan.

Samenvattend:

• Als u deelneemt aan de reis heeft u een vaccinatiebewijs (of u heeft een bewijs van een recente negatieve PCR-test).
  • We houden ons aan de dan geldende COVID-19 richtlijnen.
  • Houd er rekening mee dat u niet mee kunt gaan als u (verkoudheids)klachten heeft op het moment van de reis, of in quarantaine moet vanwege contact met een COVID-19 besmet persoon.
  • Er is een financieel risico mocht de reis om wat voor reden dan ook niet door kunnen gaan,
  • Zoals altijd is deelname aan activiteiten van de vereniging op eigen risico.

Wij denken dat de 2 daagse reis met overnachting zoals die nu is voorbereid een mooi uitje gaat zijn voor alle deelnemers.

Wilt u graag mee, meldt u dan aan uiterlijk vrijdag 25 juni.

Als we het maximaal aantal van 40 deelnemers hebben bereikt, kunnen we u op de reservelijst plaatsen.

Heeft u eerst nog vragen, stelt u deze dan gerust.

Lia Klijs            06-51703909

Rina Martens 06-81157822