Breda

Beste fietsliefhebbers.

Terugblik fietstocht

De jaarlijkse fietstocht was deze keer op de laatste zaterdag in augustus.
Met ruim 60 anderen waren we benieuwd welke leuke weggetjes en bospaadjes men nu weer had weten te vinden, zodat de tocht zoals ieder jaar weer iets wordt om niet te vergeten. Nou het werd weer een fantastische tocht.

Dit keer was de start aan de Hellegatweg in Rijsbergen bij de familie Bastiaansen. We werden daar ontvangen met koffie en thee plus natuurlijk de gebruikelijke ontbijtkoek. Die dag dreigde er af en toe een buitje, maar uiteindelijk viel dat allemaal mee. Meer dan een klein spatje heb ik niet gevoeld. Door en langs verschillende natuurgebieden, deels met hele leuke bospaden, fietsten we naar de Krochten, waar bij Maria en Stan Vorsselmans gestopt werd voor de lunch.
Na de broodjes, krentenbol en appel mochten we hun tuin bewonderen. Niet alleen de borders zijn prachtig, maar ook de groente- en fruittuin moet je echt een keer gezien hebben.

Terug via Wernhout, Zundert, Klein Zundert, langs de Pannenhoef, via de Klappenberg en Zandspui weer naar het punt waar we gestart waren. Daar nog even wat drinken en bijpraten met andere leden van Groei & Bloei. We kijken terug op een zeer leuke geslaagde dag en danken Ben, Johan, Anton, Rien, Ria, Trees, Meggie en Riet daarvoor. Jan de Lint