Breda

Zomeractie

De zomeractie loopt van 19 mei t/m 20 september. Het nieuwe lid betaalt per 1 juli, 1 september of 1 oktober.

BESTELFORMULIER ZOMERACTIE (19 MEI - 20 SEPTEMBER)

Om niet-leden over de streep te trekken, ontvangen zij net als voorgaande jaren het meest recente nummer van Groei & Bloei, een korting op de resterende contributie voor dit jaar en als welkomstgeschenk een Metallo snoeischaar en zakmes, ter waarde van €40. Verder krijgen de nieuwe leden korting op het lidmaatschap tot het einde van het jaar. De snoeiset wordt nagezonden.

 

Wil je als afdeling de snoeischaar + mes ook aan je bestaande leden aanbieden? Dat kan. Klik hier voor meer informatie.

 

De actieperiode 

Welk tijdschrift bij de actie hoort, is afhankelijk van welk tijdschrift op dat moment in de winkels ligt:

  • Bij een activiteit in de periode waarin het juninummer in de winkel ligt (t/m 30 juni) betalen nieuwe leden per 1 juli voor de rest van het jaar nog €28,95 (in plaats van € 38,-; een korting van ruim € 9,-).
  • Bij een activiteit in de periode waarin het juli/augustusnummer in de winkel ligt (1 juli t/m 18 augustus) betaalt het nieuwe lid per 1 september €18,95 (in plaats van € 30,-; een korting van ruim € 11,-).
  • Bij een activiteit in de periode waarin in het septembernummer in de winkel ligt (19 augustus t/m 15 september) betaalt het nieuwe lid per 1 oktober €13,95 (in plaats van € 23,-; een korting van ruim € 9,-).

Bij aanmelding ontvangen de nieuwe leden ter plekke het meest recente nummer, of het wordt nagezonden als jullie niet de mogelijkheid hebben om het tijdschrift zelf te geven. Na ontvangst van de  aanmeldingsformulieren zorgen wij dat de nieuwe leden snel hun ledenpas en de Metallo snoeiset thuisgestuurd krijgen.

Geef bij het insturen van de aanmeldformulieren duidelijk aan of het nieuwe lid het tijdschrift al heeft ontvangen of niet! Dan weet onze ledenadministratie of ze wel of niet een tijdschrift moeten nasturen.

LET OP: geen geld innen tijdens jullie activiteit, nieuwe leden betalen per automatische incasso. Personen die in 2022 lid waren, zijn uitgesloten van deelname.

Wat zijn de kosten en hoe kun je bestellen?

Afdelingen kunnen een Zomeractie-set van 5 exemplaren bestellen voor €7 of één lelie (inclusief verzendkosten). Je ontvangt daarvoor een factuur bij je bestelling. Een set bestaat uit 5 aanmeldingsformulieren en 5x Groei & Bloei van de betreffende maand. Tevens krijg je per evenement 2 fullcolor actieposters en een kaart met de contributiebedragen per periode. De nieuwe leden ontvangen, zodra zij ingeschreven zijn, kosteloos de snoeiset thuis. Als afdeling kun je ook een voorbeeld van het cadeau bestellen. De kosten hiervoor bedragen €24. NB: Bij betaling met lelies wordt geen wisselgeld gestort.

De bestelling wordt afgehandeld door Novitaplus. Bestellen kan via het digitale bestelformulier. Novitaplus probeert er voor te zorgen dat de actie en eventuele andere bestellingen op tijd worden verstuurd, maar er gaat altijd een zekere verwerkingstijd overheen, dus bestel op tijd om teleurstellingen te voorkomen! Novitaplus is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag zijn zij tot 15.00 uur bereikbaar. Hoe sneller je bestelt, des te beter.
Novitaplus 
T.a.v Maarten Lubbers
Anthonie Fokkerstraat 18
3772 MR Barneveld

Betaal pas na ontvangst van de factuur. Ook Lelies pas opsturen na ontvangst van de factuur. Voeg een kopie van de factuur bij als je de lelies opstuurt, of vermeld duidelijk voor welke afdeling en voor welke levering de lelies zijn. 

Meer informatie kun je verkrijgen bij het secretariaat secretariaat(at)groei.nl.

Lelies voor nieuwe leden

Voor elk geworven lid ontvangt de afdeling 2 leliewaardebonnen. Die sturen wij op zodra wij de aanmeldingsformulieren hebben ontvangen. Een snel rekensommetje leert dat daardoor voor de afdeling al 'winst' wordt gemaakt wanneer per bestelde set tenminste één nieuw lid kan worden ingeschreven. De lelies worden naar de ledenadministrateur van de afdeling gestuurd, tenzij bij de ingevulde aanmeldingsformulieren een ander adres wordt opgegeven. 

Tot slot

Nieuwe leden die zich via een afdeling aanmelden hebben een voordeel boven nieuwe leden die via de landelijke website binnenkomen: via de afdeling krijgen zij een cadeau EN korting, en via www.groei.nl moeten zij kiezen tussen het cadeau OF de korting.

Wij stellen het op prijs als jullie de aanmeldingsformulieren zo snel mogelijk na het evenement naar Zoetermeer toesturen, zodat de nieuwe leden snel iets van ons horen. Wij wensen iedereen een mooie zomer en heel veel succes met alle activiteiten. 

Downloads

Ledenwerfsetjes zijn te bestellen bij Novitaplus, maar om het makkelijker te maken om de actie ook op jullie website, in jullie nieuwsbrief of op andere manieren kenbaar te maken, kun je hieronder het inschrijfformulier en de tekst voor de poster als Word-document en als PDF-bestand downloaden. Met het Word-document is het makkelijker knippen en plakken, of je kunt alvast de afdelingsnaam er in zetten, maar soms verspringt alles omdat het document zich aanpast aan de aanwezige printer. De opmaak van het PDF-bestand verandert niet.

Meer informatie kun je verkrijgen bij het secretariaat secretariaat(at)groei.nl.