Vrijwilligerspenning

Vrijwilligerspenning van de stad Breda 2010

Rein ten Klooster was een van de vijf genomineerde vrijwilligers van Breda.
Er waren ruim vijftig inzendingen, dus al heel bijzonder als je bij de vijf genomineerde komt.
Vrijdagavond 10 december in de Fazanterie te Ulvenhout, was de bekendmaking van de vrijwilliger en de uitreiking van de erepenning van de stad Breda 2010.
Helaas is een van de andere eerste geworden.
Door deze mensen in het zonnetje te zetten, worden alle vrijwilligers gewaardeerd. Want wat zou de gemeenschap, de stad , de clubs, de verzorging en noem het maar op , zijn zonder vrijwilligers.
Het was een bijzonder gezellige bijeenkomst, met filmpjes van de genomineerde, een hapje en een drankje.
Met bloemen en vele foto's werd de avond afgesloten.
zie gemeente Breda

Rein nogmaals bedankt voor het vele werk voor Groei & Bloei, maar ook voor je inzet, voor dat stuk natuur met de mooie oude boerderij achter de Tilburgseweg.
Ans Freijser

47.000 alleen al in Breda
soms wordt er een uitgepikt
omdat de omgeving daar oog voor heeft