Activiteiten & Actueel

 

Bent u ook geïnteresseerd in het portfolio van de leden van Fotoclub G&B Breda, klik dan op de link Opens external link in new windowPortfolio. Deze site is in ontwikkeling en wordt  steeds beter.

Wilt u meer te weten komen van Fotoclub G&B Breda blijf dan op deze site.

 

Leden  van Groei & Bloei vormen samen fotoclub G&B Breda. (ook niet leden zijn van harte welkom) Onze fotoclub bestaat uit beginnende en al wat verder gevorderde fotografen. Wij richten ons vooral in het optimaal leren gebruiken van onze camera in theorie en praktijk, en wat je zoal met de hedendaagse technieken van de digitale camera en fotografie, bijna onbegrensd kunt doen! We organiseren fototochten met als vervolg hierop een fotobespreking en het kiezen van de  foto van de maand. Interne kennisoverdracht van de meer gevorderde fotografen, aan de beginnende fotografen zal optimaal benut worden. Zie hier onze  laatste cursus/presentatie.

Wij zijn een laagdrempelige fotoclub, waar u zich ongetwijfeld thuis voelt! Ons jaarlijks seizoen loopt van augustus tot eind juni!

Onze clubavonden zijn op woensdagavond in de even weken. 

In Ontmoetingscentrum "De Vlieren"Mgr. Nolensplein 1 - 4812 JC Breda tel: 076-5142855. Route naar de Vlieren

Jaarprogramma en activiteiten staan vermeld in onze activiteitenkalender.

Klik op deze link om die te openen:   Activiteiten Agenda 2016-2017

Contributie: Deze bedraagt € 85,00 p/seizoen! Als je lid bent, of wordt van Groei & Bloei of donateur van Groen & Bloem, krijg je € 30,00 korting en betaal je het interessante en relatief lage contributiebedrag van € 55,00 p/seizoen.

Individueel en anoniem kiezen we elke maand de  Foto van de Maand. Hieraan voorafgaand hebben we een fototocht, die het thema hiervoor bepaald. 

Wij hebben ervoor gekozen om ons ledenbestand op maximaal 35 leden te houden. Op dit moment hebben wij 33 leden..!! en is er dus nog plaats voor 2 leden! hierna gaan we over op een wachtlijstsysteem waarbij de volgorde van aanmelding wordt gehanteerd bij het vrijkomen van een plaats.

Interesse in deze leuke manier van vrijetijdsbesteding? Meld je dan nu aan bij Herman Smits, telefoon 0161-231513 of via email slakkenhuis@home.nl

Het fotograferen richt zich op alle facetten binnen de digitale fotografie, waarbij de leden ook hun voorkeur kunnen uitspreken. Het in de praktijk beoefenen wat voorafgaand in theorie/presentatie geleerd/behandeld is. Er wordt aandacht gegeven aan techniek, en uitleg betreffende alle knopjes aanwezig op onze camera's, het opslaan en bewerken van foto's in picasa en tevens het delen van foto's met famlie, vrienden en kennissen in picasa, en het maken van webalbums op internet.

Voor ons maandelijks actueel fotoNIEUWS klikt u op deze link:  "fotoNIEUWS" 

Wilt u de activiteiten van de fotoclub volgen op facebook, Klik dan Opens external link in new windowhier.

meer

 

Antique-camera-tripod. 235x520 - Oude houten camera op statief. Mooi hé?
24
Apr
frustrerend
21
Apr
Puzzelen met blad…