Arboretum - Kalmthout (België)

Zaterdag ochtend 21 janauri melden 15 leden zich, voor deelname aan de hamamelissen fototocht aan de ingang van het Arboretum, waar in deze periode de hamamelisfeesten worden gehouden. www.provant.be/vrije_tijd/domeinen/arboretum_kalmthout
Dit viel niet tegen. Aangezien de donkere wolken bij vertrek van huis ons allen weinig goeds voorspelden. De thema opdracht was, het fotograferen van hamamelissen. De mooist gemaakte foto van onze leden mag worden ingestuurd voor de verkiezing van "foto van de maand" februari. Het plaatsen van de vandaag gemaakte foto's blijft vooralsnog een verrassing. Gelukkig bleef het geruime tijd droog, zodat alle deelnemende leden volop konden fotograferen. We zijn benieuwd wat ze er van gemaakt hebben.
Hieronder een fotoverslag van het Arboretum in wintertooi, door: Cees Michielsen.
Klik op de foto's om deze te vergroten!

foto: Cees Michielsen. Dit glas in lood kunstwerk hangt in het Arboreteum - Kalmthout.

Mijn nieuwe uitdaging
Tamme kastanjes en herfsttijloos