tuin Milan Odvarka

Dinsdag 9 april om 19.30 uur
in een lokaal van het Prinsentuin College
Frankenthlerstraat 15, 4816 KA Breda

Geert Borgonje  zal deze lezing geven over zijn ervaringen in Tsjechië en Duitsland.

Het onderwerp wordt nu dus:
“Rotstuinen in Tsjechië en de Rotstuin van Wolfgang Strumpf”

Ook niet-leden zijn welkom op de lezing, de kosten voor niet-leden bedragen € 3.00

Wij zien u graag op deze laatste lezing van het seizoen.

Bekend is dat Geert regelmatig met zijn vrienden van de NRV reizen maakt. Van de hierbij de opgedane ervaringen wil hij ons laten genieten.
De lezing gaat o.a over verschillende rotstuinen in Tsjechië die van uitzonderlijke hoge kwaliteit zijn, sommige daarvan zijn nog niet bekend in Nederland.
De Tsjechen zijn de beste bouwers van rotstuinen in Europa kun je wel zeggen.
Hij zal ons ook opnames laten zien van een rotsplantenshow in Praag.
Als laatste neemt hij ons mee naar Duitsland en wel naar de privé rotstuin van Wolfgang Strumpf in Wernigerode. Hij is ook de man die Brockengarten in het Nationaalpark Harz opnieuw heeft opgebouwd na 1990. Van beide tuinen heeft hij ook bijzonder mooie plaatjes die iedere liefhebber doen ‘watertanden’.

Geert zal ook enkele planten meebrengen die men kopen.

plantjes uitzoeken mmm . . .
TOMATENOOGST
Zomerijver