Pierre van Herk, z'n rotstuin in Made

11 juni 2013 was de rotstuinclub van G&B Breda op bezoek om de rotstuin van Pierre te bewonderen en om elkaar te zien en bij te praten.
Pierre heeft zijn rotstuin gebouwd tegen de helling van de geluidswal die langs de weg achter zijn tuin ligt. Een situatie die een natuurlijk hoogteverschil geeft waar Pierre met creatief gebruik van stenen een berghelling vanuit het vlakke gazon laat oprijzen.
Aparte planten zijn er te vinden ook omdat Pierre een zaaier is. Uit zaad krijg je soms mooie verrassingen. Zelfs de Geranum farreri staat op de helling in bloei.
De gastvrijheid van Ineke laat ons genieten van koffie en thee en wat erbij en geeft de gelegenheid voor sociaal contact. Bedankt Ineke en Pierre!
goed helinggebruik
Door en Toon