Groentips & Groeninfo

Partners uit de GroenGroepen Breda

Samen genieten van alles dat groeit,
zoemt en bloeit

G&B Breda werkt samen met een aantal (non-profit) organisaties die mensen aan en in het groen willen krijgen. Samenwerken om ons doel beter te bereiken.

Sinds kort zijn wij verenigd in de zgn. 'GroenGroepen Breda'. Via korte lijnen tussen de diverse clubs en met om de zoveel maanden een gezamenlijke bijeenkomst stemmen we onze activiteiten op elkaar af.

Waar mogelijk, werken we samen én helpen we elkaar bij onze PR. We maken dankbaar gebruik van de verbindende kracht en de faciliteiten van het BezoekersCentrum Wolfslaar (BCW) van de Gemeente Breda.

De Groengroepen Breda

Onze groene partners zijn:

(Noot: medio juni volgen links naar hun websites - kijk alvast op de Groene Kalender van het BCW voor 'n agenda van alle openbare activiteiten)

• Bredase Amateur Tuinder (BAT)
  • Wereld Natuur Fonds
  • Staatsbosbeheer
  • Bijenvereniging De Haghe
  • Aquariumvereniging Minor - Rasbora - Combinatie
  • Vereniging Weer - Sterrenkunde
  • NIVON Breda
  • Natuurvereniging Mark en Leij
  • Stichting Geologische Activiteiten
  • Vereniging Landschapsbehoud
  • Dierenasiel
  • KNNV Breda
  • GEA Kring West Brabant
  • West Brabantse Vogelwerkgroep
  • IVN Mark & Donge
  • Natuur- en Milieuvereniging Markkant
  • Bijenvereniging Bavel
  • Gilde de Baronie
  • Ruiterkampencentrum Grensrakkers
  • Opens external link in new windowVogelbescherming Nederland
Meer informatie

Is ons groenoverleg ook iets voor jouw vereniging? Vraag Diny Linneman, secretaris van Groei & Bloei Breda om meer informatie op E: info(at)breda.groei.nl

Gezamenlijke Groene Kalender

Vol leuke groene activiteiten in de regio

Op de website van het BCW staat een interessante groene jaarkalender vól groenactiviteiten.

Naast de openbare Groei & Bloei-activiteiten vind je hier in één overzicht allerlei mooie wandelingen, cursussen, lezingen etc. in en rondom Breda.

www.wolfslaarbreda.nl onder 'Groene Kalender'
Volkstuin:125 mm regen