WAAR is G&B afd. Breda?

De meeste activiteiten vinden plaats in de aula of de lokalen van het Prinsentuin College (MBO Groen)Frankenthalerstraat 15, 4816 KA Breda.

Als een activiteit op 'n andere locatie plaatsvindt, staat dit steeds duidelijk vermeld in ons programmaboekje en op deze website.

Oók te vinden op social media

Een wereld aan (nieuwe) kennissen en vrienden gaat voor je open op Facebook. Met altijd de laatste nieuwtjes. Trends. Tips. En persoonlijke verhalen van mede-tuiniers en bloemsierkunst-liefhebbers.

Ook onze afdeling heeft 'n eigen Facebook-pagina>>

TIP: Als je op Facebook zoekt op 'Groei & Bloei Breda' vindt je ons vanzelf!

Vrijwilligersdag 2014

Onze trouwe helpende handen bezochten 23 augustus 2014 het Land- en Tuinbouwmuseum in Etten-Leur. We trakteerden ze op een gezellige middag uit tijdens onze jaarlijkse vrijwilligersdag.

Jammergenoeg konden niet al onze vrijwilligers erbij zijn. Gelukkig mogen we namelijk voor onze activiteiten op nóg veel meer helpende groene handen rekenen dan hier op de foto staan. Bedankt lieve allemaal voor jullie onvoorwaardelijke en voor ons zo onmisbare assistentie!

OOK VEEL GEEL
Rozen aan de macht - Blik op de tuin (907)