Bekijk online
Afdeling  Breda
Nieuwsbrief December 2015

. . . van het bestuur . . .

2015 is bijna voorbij;

Dank aan alle vrijwilligers die zich zo inzetten voor de vereniging

2016 is al in zicht.

We hopen weer op de hulp van de vrijwilligers te mogen rekenen en zo weer mooie en verassende activiteiten te kunnen blijven aanbieden aan al onze trouwe en toekomstige leden.

Het bestuur wenst u fijne feestdagen en hoopt u (wederom) te mogen begroeten bij tal van onze lezingen en of activiteiten het komende jaar.

Tuinenreis Duitsland 2016

Lezing woensdag 16 december om 19.30 uur
in de aula van het Prinsentuin College
Frankenthalerstraat 15
4816 KA Breda

De Heer Bert Vermeijden van Garden Tours geeft op deze avond een lezing met beelden  over de tuinreis 2016.  5 dagen Tuinen van Rheinland en Ruhr met Groei & Bloei Breda e.o
Van donderdag 16 juni t/m 20 juni 2016
Programma en inschrijfformulier zijn op deze avond aanwezig zodat u zich meteen op kunt geven.
Later kan natuurlijk ook.
Als u niet mee op reis gaat bent u natuurlijk ook van harte welkom op de laatste  lezing van dit jaar. Na de pauze  staat in het teken van Kerst en Oudjaar met een glaasje GLÜHWEIN en een hapje en natuurlijk de loterij. De prijzen ziin gemaakt door onze eigen BLOEMSCHIKKERS.
Piet van de Klundert zal zijn foto's tonen na de lezing van Garden Tours.

Bredase Kaarsenfabriek opendagen

Zaterdag 19 en zondag 20 december

van 10.30 tot 16.30 uur

Kaarsenmaken is een mooi ambacht. Meer nog: ze zijn onmisbaar in onze winterbloemschikkingen en in ons sfeervol kerstgroen-huis.
Wij zijn er ook met bloemschikken en kinderen kunnen hun eigen bloemstukje maken met deskundige coaching.
Het proces van kaarsenmaken is van dichtbij te bekjken en kinderen mogen zelf een kaars dompelen.
Een mooie gelegenheid om tegen fabrieksprijzen kaarsen te kopen.
Bredase Kaarsenfabriek,
Franse Akker 19
4824 AL Breda
industrieterrein Hintelaken.
meer info

Snertwandeling 2016

Snertwandeling
zondag 24 januari (in plaats van 31 januari)

Dit keer hebben Ben, Rien en Jan een mooie tocht voor ons uitgezet in de Vloeiweide, onder de gemeente Zundert. We verzamelen bij de familie Verschuren, Hellegatweg 31, 4891 ST Rijsbergen. Inschrijven tussen 10 uur en 10.30 uur, de route krijgt u bij inschrijving van ons mee. Kosten € 6,00 voor leden en niet leden betalen € 8,00. Om voor voldoende snert te zorgen graag aanmelden voor 17 januari bij Ben en Riet van Peer, telefoonnummer 076-5149404.

Bericht van Jos van Zoggel

De bus voor de Kerst Excursie naar Kasteel Keukenhof op 12 december vertrekt om 10:30 uur vanaf het parkeerterein.