Home

Even voorstellen...... penningmeester Plony van der Ham

De nieuwe penningmeester.

Mijn naam is Plony van der Ham, Ik ben geboren in Den Haag in 1949, ben getrouwd met Frans en we hebben 5 kinderen, schoonzoons en een schoondochter, en 12 kleinkinderen. Wij wonen al 44 jaar in Teteringen. We hebben in Teteringen een tuin, en in Picardië (Nrd. Fr.) een nog grotere tuin, waar we veel plezier aan beleven en ook heel hard moeten werken.

Hoewel ik in de stad ben opgegroeid heb ik ook als kind al veel plezier gehad in tuinieren, we hadden wel geen tuin, maar ik had wel een schooltuintje, waar ik van genoot.

Nadat mijn jongste dochter naar school ging ben ik weer gaan studeren en werken en heb bijna 25 jaar bij de gemeente gewerkt in financiële (management) functies en daarna nog een aantal jaren bij een Hogeschool als Financieel Adviseur. Het leek mij leuk om na mijn pensionering toch nog iets met de centjes te blijven doen en heb mij daarom aangemeld als penningmeester van G&B.

Ik ben al een flink aantal jaren lid en ook al een aantal jaren lid van de Tuinclub, met gezellige en leerzame avonden. Ik heb daar veel van geleerd, en ook van een aantal andere cursussen ben ik wijzer geworden.

Twee dagen in de week zorgen wij voor een aantal van onze kleinste kleinkinderen, we lopen graag lange afstandswandelingen, zijn nu bezig met het grote rivieren pad. Als we nog tijd over houden toeren we in de vakanties met onze camperbus door Europa.

Mijn hobby’s: natuurlijk in de tuin werken, Franse les, jurkjes maken en knuffels breien en ook nog lezen.

Plony van der Ham

 

 

 

meer

 

 

 

24
Jun
OOK VEEL GEEL
22
Jun
Rozen aan de macht - Blik op de tuin (907)