Hanging basket vullen

Voor sommige onder ons een gezellige jaarlijks terugkerende workshop. We gaan weer de hanging basket vullen…

Op vrijdagmiddag en avond  7 april gaan we bij kwekerij Jos Verdaasdonk een hanging basket engelse stijl opvullen met planten uit zijn kwekerij. Mocht u geen hanging basket en of inlegmandje hebben dan kunt u deze ter plaatse nog aanschaffen. Na een korte uitleg kunt u de plantjes uitzoeken en deze in uw hanging basket verwerken. Heeft u al genoeg ervaring dan kunt u meteen aan de slag en hoeft u niet te wachten op de uitleg. Bij geen ervaring helpen de medewerkers van de kwekerij u graag op weg. De basket kunt u achterlaten en zal daar in de kas verder worden verzorgd. Rond moederdag kunt u deze ophalen en heeft u al een volle basket. Leuk om voor moederdag  te geven of voor u zelf te maken.

Tip: denk van te voren vast na hoe de basket eruit moet komen te zien (bepaalde kleur of kleurstelling, grove planten of juist fijne planten etc.)

Lokatie: Kwekerij Jos Verdaasdonk, Schuivenoordseweg  13, 4844 PE Terheijden

Tijd       : middag vanaf 15.00 uur en de avond vanaf 18.00 uur

Kosten: € 17,50 voor leden en € 20,00 voor niet leden voor 35 cm basket

€ 20,00 voor leden en € 22,50 voor niet leden voor 40 cm basket

Bij halve basket rekenen wij € 10,00 en hiervoor krijgt u ook de helft van het aantal planten.

Aanmelden bij Meggie Laming. Tel.: 0161-431353 of laming.meggie@gmail.com

Neem aub een scherp mesje of schaartje mee!

Opens internal link in current windowAanmelden

Samen genieten van groen

• Verdiep bij ons je kennis en vaardigheden
  • Samen bezig zijn met andere groenliefhebbers
  • Geniet van het moois dat bloemen & planten ons bieden!

Cursusnieuws: genoeg aanmeldingen?

Veel (korte) cursussen in het voorjaar van 2016 gaan helaas alleen door indien wij genoeg aanmeldingen ontvangen.
Dit staat dan duidelijk vermeld bij de cursusinformatie. Via onze nieuwsbrief houden wij u altijd op de hoogte.

Het voorjaar is al voelbaar
Het voorjaar is al voelbaar