Bekijk online
Afdeling  Breda
2e Nieuwsflits november

KERSTWORKSHOP.

Zoals al gemeld zal op vrijdag avond 14 december de Kerstworkshop plaatsvinden.

Onder het genot van een drankje en Kerstmuziek kunnen ook de niet bloemschikkers deze avond een Kerstbloemstuk maken. De bloemschik begeleiders zullen weer klaar staan om te helpen.

De organisatie is al volop begonnen met de voorbereiding.

Daarom vragen zij u vriendelijk u op tijd op te geven, de deadline is 4 december.

Kosten € 25.-- p.p.

Aanmelden bij T.Koeken  mjkoeken@casema.nl

De aula is open om 19 uur, de avond start  om 19.30 uur.

Workshop Woodburning.

Hout branden, een eeuwenoude sierkunst waarbij men letters, afbeeldingen of sierranden op een stuk hout of kurk brand. Deze workshop wordt gegeven in kleine groepjes. Tekeningen, voorbeelden en alle benodigde materialen zijn aanwezig maar u mag ook uw eigen patroontje meenemen. Gezellig en ontspannen bezig zijn daar gaat het om.

De locatie wordt nog bekend gemaakt per mail bij opgave.

De workshop op dinsdag 20 november is vol.

Daarom is er een tweede avond georganiseerd op  maandagavond 19 november .

Daar zijn nog 4 plekken vrij .

Aanvang beide dagen is om  19.30 uur

kosten €15,-

Aanmelden bij       Meggie Laming  0161431353  laming.meggie@gmail.com

ZONDAG 2 DECEMBER DEMONSTRATIE KERSTBLOEMSCHIKKEN

Traditiegetrouw organiseren de Groei&Bloei afdelingen Brabantse Wal en Roosendaal een demonstratie kerstbloemschikken.

Deze demonstratie wordt verzorgd door Patty Zuidweg, die voor ons prachtige kerststukken zal creëren, ons nieuwe ideeën aan de hand zal doen en nuttige tips geven, die wij kunnen gebruiken bij het maken van onze eigen kerstdecoraties.

Wij hebben enkele leden van Groei&Bloei uitgenodigd hun zelfgemaakte producten aan te bieden op een kerstmarktje achter in de zaal. Wellicht zitten er nog leuke cadeautjes bij voor Sinterklaas.

De kerststukken, die Patty gaat maken, worden uiteraard op het einde van de middag weer verloot. Iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst 1 lootje. In de pauze zijn extra lootjes te koop voor € 1,00 per stuk.

Locatie : De Luijenbergh, Langenbergsestraat 17, 4751 TC Oud-Gastel

Datum : zondag 2 december om 14.00 uur, zaal open om 13.45 uur

Kosten : gratis voor leden op vertoon van de Groei&Bloei pas, € 5,00 voor niet-leden

Wandelen met Groei en Bloei Breda

op zondag 20 januari 2019.

Deze keer is de wandeltocht uitgezet in een bos gebied onder de gemeente Oosterhout.

Het gebied wordt “ Katjes Kelder    genoemd en ligt vlakbij Teteringen.

De tocht is door de wandelcommissie uitgezet en is ongeveer 7 á 8 km. lang met de mogelijkheid om in te korten.

Als u mee wilt wandelen dan dient u zich vóór 15 januari 2019 op te geven bij Ben en Riet van Peer tel.: 076-5149404 of bij Rien en Trees Koeken tel.: 076-5613775 of via de mail: mjkoeken@casema.nl

De bijdrage is € 6.00 voor leden en € 8.00 voor niet leden te voldoen bij de   inschrijving.

Inschrijving is vanaf 10.15 tot 10.45 uur en vindt plaats in het club gebouw van de ponyclub Teteringen. U ontvangt dan een beschrijving van de te lopen route en een kopje koffie of thee met wat erbij.

Het clubgebouw is vlakbij de Vraggelse baan 1 (dit adres ingeven in uw navigatie), 4904 SR  Oosterhout. Vandaar volgt u het bordje “ Schiedamse School “ .

Het clubgebouw staat in de bossen en is via een pad te bereiken. U kunt wel bij het gebouwtje parkeren.

De wandelcommissie,

Ben, Jan, Johan en Rien