Breda
bekijk online
Nieuwsflits januari 2022

Nieuwsflits i.v.m. coronapersconferentie 14 januari 2022

Beste leden,

Corona beheerst ons leven in Nederland nog steeds. De besmettingscijfers stijgen en tegelijkertijd blijven de ziekenhuisopnames ongeveer gelijk. De regering heeft op advies van het OMT een aantal versoepelingen aangekondigd op 14 januari 2022. Voor de horeca, evenementen en cultuursector blijft de lockdown van kracht, in ieder geval tot 25 januari 2022. Als reactie op de persconferentie van 14 januari 2022 hebben wij besloten om alle bijeenkomsten op te schorten. Dus geen lezingen of clubbijeenkomsten. Dat geldt zowel voor grotere als voor kleinere groepen. Direct na 25 januari beraden we ons weer en zullen u daarna zo snel als mogelijk informeren.  

De algemene lezing op 23 januari 2022 gaat DIGITAAL door. Wethouder Tim van het Hof houdt een inleidend praatje en geeft een verrassing prijs die voor alle leden van Groei en Bloei Breda bedoeld is. De digitale lezing duurt ongeveer één uur en begint om 13:30 uur.

U kunt zich opgeven via info@breda.groei.nl waarna u een link krijgt om vanuit uw thuis naar de lezing te kijken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op 23 januari 2022 de lezing te volgen dan is er de mogelijkheid om dit op een later tijdstip alsnog te doen.

Het bestuur van Groei en Bloei Breda e.o.