Jubileummarkt 60 jaar

Op zondag 12 juni hebben wij een prachtig jubileum kunnen vieren in het Floralia Park in Oosterhout. Wij danken daarvoor al onze vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Wij waarderen de medewerkers van Floralia Park voor alle hulp en begeleiding; voor, tijdens en na afloop van de jubileummarkt en voor het beschikbaar stellen van hun park, welke een prachtig decor vormde voor onze markt.

Veel dank ook aan de gemeente Oosterhout voor hun steun en de VVV en lokale media voor de publiciteit.

Verder zijn wij onze sponsoren erkentelijk, te weten Brasserie Woods, Mac Donald Beneluxweg, AH, Zuiderhout, kwekerij Jos Verdaasdonk, Carmen van Heel (moestuincoach) en Tuincentrum Oosterhout.

Het is mede hierdoor een onvergetelijk jubileum geworden.

Het was een mooie dag en het weer heeft enorm meegewerkt.

Volgens de beheerders van het Floralia Park zijn er die dag minstens 1000 bezoekers geweest.

We hebben 5 nieuwe leden kunnen inschrijven, 4 voor Breda en 1 voor Waalwijk.