Vrijblijvend lezing bijwonen

Misschien weet je niet of de tuinclub wat voor je is? Alle G&B-leden (en donateurs van Groen&Bloem) nodigen we uit om één avond per seizoen een lezing bij te wonen.

Voor slechts €3 woon je een interessante presentatie bij. Na een mailtje naar info(at)breda.groei.nl ben je van harte welkom.

Tot gauw!

19 november tuinclub

Wout Oprins

Assortimentstuin Merksplas

Plantentuin ‘De Kleine Boerderij’ Merksplas vzw

Een uitzonderlijke tuin van 8ha met unieke collecties van oa Hydrangea, Magnolia, Hamamelis, Agapanthus, bamboe, Paeonia en nog veel meer.

Wat begonnen is als een idee van 2 plantenbezielers is ondertussen een project dat gedragen wordt door een grote groep mensen.

Botanici die hun collectie aan de tuin toevoegen en een 50-tal vrijwilligers die het geheel mee vormgeven en onderhouden.

Het is een ecologische inspiratie- en demonstratietuin met veel aandacht voor diversiteit