Breda

Groei en Bloei, een vereniging voor tuinliefhebbers

U wordt lid van onze vereniging en krijgt er een prachtig blad bij.
Als u zich aanmeldt als lid en u doet dat via de afdeling Breda e.o., kunt u zich aanmelden bij ons emailadres: info(at)breda.groei.nl
U ontvangt dan én de korting én het cadeau.
Bij aanmeldingen via de (landelijke) website kunt u kiezen uit óf de korting óf het cadeau.

 

De prijzen van het lidmaatschap in deze periode zijn als volgt:
vanaf het juli/augustusnummer van 2024 de speciale actieprijs van €30,95 (normaal € 40,-).     
vanaf het septembernummer van 2024 de speciale actieprijs van €19,95 (normaal € 31,-).       
vanaf het oktobernummer van 2024 de speciale actieprijs van €14,95 (normaal € 24,-).

 

 

 

Zomeractie 2024 - informatie over de cadeaus

Hori Hori mes van De Wit

Dit kwalitatieve plantmes van De Wit heeft een ovale houten handgreep met Groei & Bloei logo.
Van origine is dit het Japanse Hori Hori mes, gemaakt om in de grond te graven (hori betekent graven), een eeuwen oude uitvinding die tot op heden nog steeds tot een van het meest multi-functionele tuingereedschap behoort.
Door zijn scherpe en gekartelde zijden en scherpe punt snijdt dit mes met gemak door wortels, maak je eenvoudig plantgaten en is het handig om planten mee te scheuren voor vermeerdering.
Ook steek je zo een stukje gazon af. Kortom, een fijn en veelzijdig mes dat voor iedere tuinier al snel een praktische alleskunner is.

Groentje?!

Groentje?! is hét ideale moestuinboek voor beginners. Vol inspiratie en praktische tips voor alle seizoenen. Zo groei je stap voor stap mee met je eigen moestuin.
- Praktisch moestuinboek met basiskennis voor beginners - Rijk geïllustreerd met foto’s - Moestuinieren in samenwerking met de natuur.
Met het praktische moestuinboek GROENTJE?! groei je stap voor stap mee met je eigen moestuin. Nieuw of beginner in het zaaien, opkweken en eten uit eigen tuin? Dan is Groentje?! hét moestuinboek voor jou. Of je een kleine of een grote tuin hebt of een balkon, dat maakt niet uit: groenten, kruiden of fruit laten groeien kan iedereen. In Groentje?! nemen de auteurs de beginnende moestuinier aan de hand mee op basis van hun eigen successen en mislukkingen. In dit boek vind je precies díe basiskennis die het verschil maakt bij het kweken en verzorgen van je planten en het verwerken van je oogst. Het boek is opgedeeld per maand en gaat in op allerlei onderwerpen, van voorzaaien tot een gezonde bodem en van bescherming van jonge plantjes tot uitleg over groenten en bloemen voor in de moestuin. Ook bevat het boek recepten en specials over bijvoorbeeld eetbare bloemen, conserveren en tuingereedschap. Groentje?! is hét nieuwe moestuinboek vol inspiratie en praktische tips voor alle seizoenen waarmee je samenwerkt met de natuur. Zo groei je stap voor stap mee met je eigen moestuin.