Breda

 Rode draad

Van één van onze leden kwam het voorstel voor dit project. De regels zijn simpel – de uitslag kan heel verrassend zijn. Het is een soort ketting: je start met één foto als uitgangspunt. Het is de bedoeling om een foto te maken die aansluit op de vorige foto, in de breedste zin van het woord. Waar associeer jij het onderwerp van de vorige foto mee? Uiteindelijk krijg je een ketting van foto’s die een verhaal vertellen. Voor dit project wordt de groep in twee teams verdeeld. Om het project binnen één jaar te kunnen afronden mag je maximaal 2 weken over een foto doen, maar hoe sneller en spontaner, hoe leuker!!! We hopen hiermee aan het einde van het seizoen een mooie presentatie te kunnen houden van twee verschillende verhaallijnen vanuit één en de zelfde startfoto. De spelregels zijn als volgt: je krijgt op een bepaald moment een foto gemaild met een beknopte omschrijving. Die foto dient als aanknooppunt voor jouw foto. Wanneer je de foto hebt gemaakt en eventueel bewerkt, verstuur je die in origineel formaat (dus niet verkleind) in.Tevens stuur je ook een beknopte omschrijving en motivatie van je foto mee. Om de ketting een verrassing te laten zijn voor iedereen en de verhaallijn niet voor anderen te beïnvloeden is het belangrijk dat je de foto ook niet aan anderen laat zien. 

Piet van de Klundert een van onze leden heeft hiervan een mooie Slide Show gemaakt, Piet bedankt voor dit meesterwerkje het is erg leuk geworden.

Zet het geluid van je computer of ander Multi Media apparaat aan, om de onderliggende begeleidende muziek te kunnen horen.